• strict warning: Non-static method SimplePie_Misc::percent_encoding_normalization() should not be called statically in /hsphere/local/home/hvbc1/hvbc.dk/modules/gcal_events/simplepie.inc on line 9004.
  • strict warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method SimplePie_Cache::create() should not be called statically in /hsphere/local/home/hvbc1/hvbc.dk/modules/gcal_events/simplepie.inc on line 1540.
  • GCal Events[Kommende Events] A feed could not be found at http://www.google.com/calendar/feeds/abs7b7fg2mb7v0tri5s2b6q6rs@group.calendar.google.com/public/full?max-results=2500&orderby=starttime&singleevents=true&futureevents=true

Sponsor aftale med OK

har netop udløst et beløb på kr 883,69 til HVBC. For at hjælpe med at hive støtte-kr ind til klubben, kan man gøre en af to ting. Overføre sit OK-kort til HVBC, det gøres ved at kontakte menig2@hvbc.dk og skriv kortnr og navn i mailen. Har man ikke noget kort, kan man få det til onsdagstræningen, eller kontakte menig3@hvbc.dk, så finder vi ud af det. Til slut en tak til alle de personer, der i det forløbne år har tanket og støttet os.